CARPATIN CLUB ROMANIA INVITA MEMBRII SI PROPRIETARII DE CIOBANESTI ROMANESTI CARPATINI LA EXPOZITIA DE CLUB SI EXAMENUL DE SELECTIE CARE SE  DESFASOARA IN DATA DE 26 MAI 2018, ORA 11:30
IN SIBIU ,STADIONUL VOINTA,STR.POET VASILE CARLOVA

INSCRIERILE SE POT FACE PE URMATORUL LINK:

 Carpatin Club Romania Sibiu 2018

PLATA PENTRU INSCRIERE SE FACE IN CONTUL:
RO38BACX0000001435203000 UNICREDIT BANK S.A.

INFORMATII SUPLIMENTARE LA TEL: 0724701476 
Examenul de selectie este gratuit si pot participa exemplarele cu varsta minima de 12 luni.

Bine aţi venit, pe Carpatin Club România ! pagina oficiala

Carpatin Club România este persoană juridică română, înfiinţată la 28.04.2007 de către crescători, proprietari si iubitori ai câinelui Ciobănesc Românesc Carpatin. Carpatin Club România este membru în Asociaţia Chinologică Română (A.Ch.R.), fiind singurul club naţional oficial recunoscut, preocupat de selecţia, ameliorarea, conservarea, creşterea numerică şi valorică a rasei Ciobănesc Românesc Carpatin. Clubul işi propune promovarea şi popularizarea Ciobănescului Românesc Carpatin, ca simbol naţional, în ţară şi peste hotare.

Carpatin Club România işi doreşte dezvoltarea contactelor şi schimburilor de experienţă cu alte organizaţii similare din ţara sau din străinătate recunoscute de către Federaţia Chinologică Internaţională (F.C.I.).

Inscriere in Carpatin Club Romania

Pentru a va putea inscrie in Carpatin Club Romania, va rugam sa completati formularul de mai jos si sa-l expediati cu confirmare de primire sau prin fax la adresa postala a secretariatului Carpatin Club Romania:
Carpatin Club Romania
Loc. Reghin, str. Pandurilor, nr.121
mail: [email protected]

Download Formular Inscriere:
Pentru ca cererea dumneavoastra sa fie inregistrata , trebuie sa fie insotita de fotocopia actului Dvs. de identitate si fotocopie act de origine (emis de C.O.R.) al cainelui pe care il aveti in proprietate (daca este cazul) .